Görel Fred

Jag heter Görel Fred och är socionom och legitimerad psykoterapeut. Jag har handlett i 25 år på heltid och har under dessa år haft uppdrag inom alla tänkbara grupper inom socialtjänsten, skolkuratorer, sjukhuskuratorer, inom kriminalvården, inom frivillig sektorn, chefer, familjerådgivning, privata vårdbolag.

Förutom att jag arbetar som handledare är jag också handledare och lärare i psykoterapi på Steg 1 utbildningar, handledarlärare på handledarutbildningar, föreläsare i många olika sammanhang samt arbetar kliniskt med enskilda, par och familjer. Jag är författare till tre böcker om kommunikation och relationer och har vid ett flertal tillfällen medverkat i TV, radio och tidningar om relationsfrågor. Jag driver en podd som heter Försoningspodden.

Besök gärna min hemsida www.gorelfred.se för mer information